Hyppää pääsisältöön

''Hoitolassani perinnetieto yhdistyy nykytietoon ja tutkimukseen.''

 

image

"Hoitolani on luonnollinen -  kuten sinäkin"

Meidän kaikkien on tärkeää pitää kehostamme ja mielestämme hyvää huolta. Hyvinvoiva "minä" auttaa jaksamaan. Luonnollisuus syntyy luonnonmukaisesta tavasta hoitaa sekä perinteistä. Pitkä perinnekäyttö kertoo, että se on koettu kautta aikojen meille hyväksi. Hoitolassani perinnetieto yhdistyy hoitojen ja yrttien nykytietämäykseen ja tutkimukseen.   

Oma osaamiseni liittyy fytoterapiaan eli kasvilääkintään sekä perinteiseen jäsenkorjaukseen. Olen koulutettu diplomifytoterapeutti sekä perinteisen jäsenkorjauksen erikoistumisvaiheen opiskelija. Hoitolakäynnillä saat myös vinkkejä tärkeään itsehoitoon.

Perinteinen jäsenkorjaus on hellävaraista ja kivutonta mobilisaatiohoitoa. Siihen ei kuulu nikamien niksauttaminen. Hoitomuoto on tehokas, sillä siihen liittyy mobilisaation eli hoidettavan omien liikkeiden käyttämisen ohella lihasten hierontaa sekä poikittaisvenytyksiä. Näin päästään käsiksi syvemmälle eli hermostoon ja faskioihin. Hoidon kesto 1,5-2h. Opiskelijahinta 40e.  https://perinteinenjasenkorjaus.fi/mita-on-pjk/

Perinteinen jäsenkorjaus

Yrttiterapiakäynti on oiva tapa tutustua kasvilääkinnän mahdollisuuksiin. Hoitokeskustelun lisäksi käyntiin kuuluu myös jokin sinun tilanteeseesi sopiva minihoito. Hinta 40e. Lisää fytoterapiasta voit lukea Suomen Fytoterapia ry:n sivuilta https://www.fytoterapia.fi/fytoterapia/  Koulutetut fytoterapeutit löydät Luonnonlääketieteen Keskusliiton (LKL) verkkosivuilta. Sielä löytyvät myös hoitajien eettiset ohjeet https://www.lkl.fi/eettinen-toimikunta/eettiset-ohjeet-terapeuteille/

Laventeli rentouttaa

Hoitolassa käytetään luonnollisia yrttiöljyjä sekä eteerisiä öljyjä. Valmistan hoitoöljyjä myös itse. Laventeli on mainio lihasten rentouttaja. Sitä voi käyttää sekä lihashuollossa että rentoutushoidoissa. Laventeli myös rauhoittaa uneen. 

laventeliöljy